Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Kickboxer 5: The Redemption - Kickboxer 5 Ultima răzbunare (1995)

Urmărește filmul Kickboxer 5: The Redemption - Kickboxer 5 Ultima răzbunare (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Acţiune, Dramă, Thriller . Filmul online Kickboxer 5: The Redemption - Kickboxer 5 Ultima răzbunare (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 56

Categoria: 1995, Acţiune, Dramă, Thriller

Regizor: Kristine Peterson

Data Adaugari: 17/07/2021

Scenariști: Rick Filon

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:19:57

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.4/

Dupa Jean-Claude Van Damme si Sasha Mitchell, a venit randul lui Mark Dacascos sa-si etaleze talentele de arte martiale in cel de-al cincilea film din exploziva serie Kickboxer. Matt Reeves (Dacascos), prietenul de o viata a lui David Sloan, protagonsitul din filmele anterioare ale seriei, este hotarat sa-l razbune pe acesta dupa ce afla ca a fost ucis miseleste.

Reeves descopera ca Sloan a fost omorat dupa ce a refuzat sa participe la un campionat de box masluit. Pentru a-i gasi pe asasinii prietenului sau, el se va duce pana in Africa de Sud pentru a pune mana pe Bollen, liderul dezaxat al unei federatii de box care organizeaza meciuri strategice.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: