Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

Profit every 10 minutes!

Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995)

Urmărește filmul Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Acţiune, Biografic, Western . Filmul online Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 307

Categoria: 1995, Acţiune, Biografic, Western

Regizor: Walter Hill

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Walter Hill

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:55

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari National Society of Film Critics Awards,1 nominalizare New York Film Critics Circle Awards

IMDb: 5,9

Wild Bill Hickok, celebrul om al legii si pistolar al Vestul Salbatic, este bantuit de amintirile din trecutul lui si de reputatia sa. Este iubit de catre Calamity Jane, dar el nu o poate iubi. Tanarul Jack McCall il cauta pe Bill, fiindca acesta si-a parasit copilul si a nenorocit viata mamei acestuia. McCall a promis ca Bill va plati cu viata.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: