Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

A Chef in Love (Les Mille et Une Recettes du cuisinier amoureux) - Un chef în dragoste (1996)

Urmărește filmul A Chef in Love (Les Mille et Une Recettes du cuisinier amoureux) - Un chef în dragoste (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Comedie, Romantic, Premieră . Filmul online A Chef in Love (Les Mille et Une Recettes du cuisinier amoureux) - Un chef în dragoste (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 193

Categoria: 1996, Comedie, Romantic, Premieră

Regizor: Nana Djordjadze

Data Adaugari: 17/04/2021

Scenariști: Nana Djordjadze, Irakli Kvirikadze, André Graill

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:16

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Karlovy Vary International Film Festival

IMDb: 6.5

Filmul spune povestea lui Pascal Ichak, un cântăreț și bucătar de operă francez care locuiește în Georgia, care deschide un restaurant. De asemenea, arată viața din Georgia de la începutul secolului al XX-lea, inclusiv perioada scurtă de independență (a se vedea Republica Democrată Georgia). După încercarea de lovitură de stat bolșevică a Georgiei (1920), bucătarul refuză să emigreze și suportă brutalitățile noului regim.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: