Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Daylight – Panică în tunel (1996)

Urmărește filmul Daylight – Panică în tunel (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Acţiune, Aventuri, Dramă . Filmul online Daylight – Panică în tunel (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 88

Categoria: 1996, Acţiune, Aventuri, Dramă

Regizor: Rob Cohen

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Leslie Bohem

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:24

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu Motion Picture Sound Editors,2 premii Razzie Awards,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards

IMDb: 5,9

Când o explozie accidentală, de proporții uriașe, închide amândouă ieșirile marelui tunel subacvatic ce leagă Manhattan de New Jersey, un grup de supraviețuitori rătăciți și disperați se pomenește într-un infern al dezintegrării rapide, undeva sub apele râului Hudson. Kit Latura, fost șef al Serviciilor Medicale de Urgență, găsește o cale de a pătrunde în tunel dar, împreună cu supraviețuitorii, se vede prins în capcana focului și a prăbușirilor și este nevoit să improvizeze o nebunească goană salvatoare, pentru a le conduce pe victime înapoi, afară, spre lumina zilei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: