Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Diabolique - Diabolicele (1996)

Urmărește filmul Diabolique - Diabolicele (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Dramă, Horror, Mister, Thriller . Filmul online Diabolique - Diabolicele (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1059

Categoria: 1996, Dramă, Horror, Mister, Thriller

Regizor: Jeremiah S. Chechik

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Henri-Georges Clouzot, Pierre Louis Boileau, Thomas Narcejac, Don Roos

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:28

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Australian Cinematographers Society,1 nominalizare Razzie Award,1 premiu Yoga Award

IMDb: 5.5

Nicole (Sharon Stone) şi Mia (Isabelle Adjani) sunt foarte diferite, dar au ceva în comun: amândouă îl primesc în patul lor pe Guy Baran (Chazz Palminteri) şi amândouă sunt sătule de dominaţia pe care acesta o exercită asupra lor.

Nicole, o femeie sexy şi sigură pe sine, este mai întâi atrasă de farmecul magnetic al lui Guy, dar apoi este dezgustată de minciunile şi de egoismul acestuia. Acum se simte prinsă că într-o capcană între dorinţă şi frustrare, incapabilă de a-l părăsi pe Guy, dar din ce în ce mai puţin dispusă să-i îndure cruzimile. Mia Baran, timidă şi bolnăvicioasă soţie a lui Guy, este adusă în pragul sinuciderii de infidelităţile soţului său şi de umilinţele la care acesta o supune în mod constant. Soţia traumatizată şi amanta furioasă decid să-l ucidă pe Guy pentru a pune capăt, o dată pentru totdeauna, vrajei sale malefice. Nicole concepe un plan care pare fără greşeală, iar Mia, în ciuda fricii, reuşeşte să-şi ducă la îndeplinire rolul ei în complot. Crima decurge după plan, până când un detectiv neconvenţional (Kathy Bates) începe să investigheze dispariţia bărbatului. Mai mult, o serie terifiantă de indicii sugerează că Guy nu e tocmai mort şi că se va întoarce pentru a se răzbuna…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: