Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Forest Warrior – Legenda războinicului (1996)

Urmărește filmul Forest Warrior – Legenda războinicului (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Acţiune, Aventuri, Comedie . Filmul online Forest Warrior – Legenda războinicului (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 180

Categoria: 1996, Acţiune, Aventuri, Comedie

Regizor: Aaron Norris

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Ron Swanson , Galen Thompson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Young Artist Awards

IMDb: 3,7

Atunci cand nu se zbantuie prin padure Logan (Josh Wolford), Austene (Megan Paul), Justin (Trenton Knight) si prietenii lor ii fac o vizita lui Clovis, un mestesugit povestitor. Intr-o zi, Clovis le spune copiilor o legenda despre un viteaz cunoscut sub numele de Forest Warrior (Chuck Norris). Gonit de pe pamanturile sale bogate pe care le avea odata, vanat si ranit, viteazul isi gaseste refugiul in natura. Aici el gaseste plante care sa-i vindece ranile si un camin linistit si se hotaraste sa devina un luptator care sa apere padurea si vietuitoarele de aici. Nu la mult timp dupa ce copiii aud aceasta legenda, in oras soseste Travis Thorne (Terry Kiser) care are initiativa de a taia kilometri intregi de padure pentru a face loc diferitelor constructii. Oamenii lui ii pun copiii in pericol dandu-le diferite misiuni prin care sa-i ajute. Imediat insa, copiii il invoca pe Forest Warrior care le vine in ajutor si saboteaza toate actiunile de modernizare care distrug natura. Chiar si dupa ce Thorne si oamenii lui sunt arestati, viteazul continua sa vegheze asupra orasului si a padurii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: