Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

If Looks Could Kill – Priviri ucigătoare (1996)

Urmărește filmul If Looks Could Kill – Priviri ucigătoare (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Dramă . Filmul online If Looks Could Kill – Priviri ucigătoare (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 129

Categoria: 1996, Dramă

Regizor: Sheldon Larry

Data Adaugari: 09/05/2021

Scenariști: Peter McCabe

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:18

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Drama urmareste povestea adevarata a condamnatului John Hawkins, un criminal cu un profil psihologic aparte, devenit un adevarat expert in eludarea politiei americane. Desi populara emisiune “America’s Most Wanted” a realizat o prezentare a periculosului criminal si a lansat un semnal de alarma, iar politia a mobilizat forte impresionante, Hawkins a continuat nestingherit joaca de-a soarecele si pisica. Folosindu-se de capacitatea sa de seductie, sociopatul bisexual isi alege ca victime persoanele care nu rezista farmecului sau. Dupa o inselatorie in urma careia a incasat un milion de dolari, Hawkins dispare fara urma, provocandu-l pe detectivul responsabil de acest caz la o vanatoare salbatica prin intreaga lume.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: