Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0

Profit every 10 minutes!

Independence Day – Ziua Independenței (1996)

Urmărește filmul Independence Day – Ziua Independenței (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Acţiune, Aventuri, SF . Filmul online Independence Day – Ziua Independenței (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 221

Categoria: 1996, Acţiune, Aventuri, SF

Regizor: Roland Emmerich

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Dean Devlin, Roland Emmerich

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:33:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Oscar,2 nominalizari BAFTA,2 premii 20/20 Awards,3 premii si 8 nominalizari Saturn Award,2 premii si 1 nominalizare ACCA,3 premii Golden Screen Germany,1 premiu Grammy + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.0

Spectacolul incredibil incepe odata cu aparitia imenselor nave spatiale, insa admiratia se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: supravietuitorii decisi sa riposteze printr-o mare ofensiva impotriva invadatorilor, inainte ca umanitatea sa fie nimicita.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: