Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Kama Sutra: A Tale of Love - O poveste de iubire (1996)

Urmărește filmul Kama Sutra: A Tale of Love - O poveste de iubire (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt 1996, Crimă, Dramă, Indiene, Istoric, Romantic . Filmul online Kama Sutra: A Tale of Love - O poveste de iubire (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 180

Categoria: 1996, Crimă, Dramă, Indiene, Istoric, Romantic

Regizor: Mira Nair

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Mira Nair

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:51:07

Claritate: DVDRip

Premii: 1 premiu Film Independent Spirit,1 nominalizare San Sebastián International Film Festival

IMDb: 7.0

Într-o lume dominată de plăceri, dragostea este ultima seducție. În India secolului al–XVI-lea, două fete, Maya și Tara, una săracă, cealaltă prințesă, cresc din copilărie împreună. Prietenia lor pare să nu poată fi umbrită de nimic. În timp ce Tara este educată ca o prințesă, Maya învață arta seducției din cartea iubirii - Kama Sutra. Ea îl va fermeca pe soțul Tarei, prințul Raj Singh, iar dușmănia dintre cele două femei pare să nu mai ia sfârșit, până în ziua în care Tara învață de la Maya arta seducției.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: