Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Mars Attacks! – Atacul marțienilor! (1996)

Urmărește filmul Mars Attacks! – Atacul marțienilor! (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Comedie, Fantastic, SF . Filmul online Mars Attacks! – Atacul marțienilor! (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 106

Categoria: 1996, Comedie, Fantastic, SF

Regizor: Tim Burton

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Len Brown , Woody Gelman , Wally Wood

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

Comedie științifico-fantastică foarte originală, în care Jack Nicholson joacă rolul președintelui Statelor Unite, iar Pierce Brosnas cel al consilierului său științific care încearcă să îl convingă că marțienii care urmează să aterizeze mai mult ca sigur pe Pământ, după ce mai multe farfurii zburătoare au fost văzute deasupra capitalelor lumii, sunt extrem de pașnici. De cealaltă parte, consilierii militari îl sfătuiesc pe Președinte să îi anihileze pe extratereștri. Când aceștia din urmă coboară în sfârșit pe Pământ, cei care îi așteptau cu teamă și curiozitate pot vedea că ei sunt verzi, veseli și prietenoși. Atât de prietenoși încât, într-o singură secundă, dezintegrează întreg Congresul SUA.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: