Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mary Reilly (1996)

Urmărește filmul Mary Reilly (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Dramă, Horror, Istoric, Romantic, Thriller . Filmul online Mary Reilly (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 121

Categoria: 1996, Dramă, Horror, Istoric, Romantic, Thriller

Regizor: Stephen Frears

Data Adaugari: 11/07/2021

Scenariști: Valerie Martin , Christopher Hampton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:48:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare OFTA Film Award,2 nominalizari Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award

IMDb: 5,8

Undeva in Anglia secolului 19, o slujnica tanara si frumusica este fericita ca a gasit o slujba buna, in casa doctorului Jekyll, un important si bogat membru al comunitatii. Filmul spune bine-cunoscuta poveste a doctorului Jekyll si a intunecatei sale personalitati, domnul Hyde. Toata actiunea este filtrata prin ochii tinerei femei care, desi asista la misterioasele experimente facute de dublul din laborator si face legatura dintre ce se intampla in casa si crimele care au loc in oras, se indragosteste de stapanul sau.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: