Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Phenomenon – Fenomenul (1996)

Urmărește filmul Phenomenon – Fenomenul (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Dramă, Fantastic, Romantic . Filmul online Phenomenon – Fenomenul (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 178

Categoria: 1996, Dramă, Fantastic, Romantic

Regizor: Jon Turteltaub

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Gerald Di Pego

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:26

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu Blockbuster Entertainment,2 premii BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Image Award,3 nominalizari MTV Movie Award,1 nominalizare OFTA Film Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 6,4

Toata lumea din micutul orasel Harmon il cunoaste pe George Malley (John Travolta), un individ simpatic, un bun mecanic auto si un prieten devotat. Dar, din momentul celei de-a 37 aniversari, George incepe sa se schimbe. In urma unei intamplari extraordinare, viata aparent banala a lui George ia o turnura transcedentala si miraculoasa. George dezvolta brusc un insatiabil apetit pentru invatat si incepe sa inteleaga frumusetea si inteligenta universului. Suspiciosi in legatura cu noile puteri ale mintii lui George, prietenii de o viata incep sa se indeparteze de acesta. Dar cu ajutorul dragostei si suportului grijuliei si tandrei Lace (Kyra Sedgwick), George are o mai larga panorama a universului si nu se mai teme sa se increada in remarcabilul drum pe care a luat-o viata sa.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: