Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Police Story 4: First Strike – Prima lovitură a lui Jackie Chan (1996)

Urmărește filmul Police Story 4: First Strike – Prima lovitură a lui Jackie Chan (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online Police Story 4: First Strike – Prima lovitură a lui Jackie Chan (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 147

Categoria: 1996, Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Stanley Tong

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Greg Mellott , Elliot Tong , Stanley Tong

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Golden Bauhinia,1 premiu si 2 nominalizari Golden Horse Film Festival,1 premiu si 4 nominalizari Hong Kong Film Awards,1 nominalizare MTV Movie Award

IMDb: 6.6

Cum ar fi aratat un film cu James Bond, daca faimosul agent 007 ar fi fost din Hong Kong, ar fi fost prea ocupat sa agate femei si sa bea martini si ar fi petrecut infinit mai mult timp batandu-si mar adversarii? Cu Jackie Chan in rolul principal, bineinteles. Simpaticul actor, maestru desavarsit in tehnica artelor martiale, interpreteaza in acest film exploziv rolul unui superdetectiv din Hong Kong pe care CIA il insarcineaza cu prinderea unei contrabandiste de valuta pe nume Natasha. Banii sunt scosi din SUA si introdusi in fosta Uniune Sovietica unde capul unei organizatii teroriste, pe nume Tsui, ii foloseste pentru a achizitiona de pe piata neagra arme nucleare de la mafia ruseasca. Jackie isi uneste eforturile cu cele ale servicilor secrete rusesti si cu cele ale agentului ucrainian Gregor pentru a o lua pe urmele lui Tsui care s-a ascuns in Australia, la sora sa Annie. Aceasta lucreaza la un parc oceanic si foloseste creaturi marine mortale pentru a proteja armele fratelui sau. Filmul exceleaza in cascadorii de un grad deosebit de periculozitate realizate in totalitate de Jackie Chan care nu accepta niciodata sa fie dublat. Cele mai spectaculoase secvente ale filmului includ o cursa dementiala cu snowboard-ul, o bataie cu rechini si o lupta memorabila in care Jackie Chan demonstreaza ca o scara poate fi convertita, la nevoie, intr-o arma mortala.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: