Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Solo (1996)

Urmărește filmul Solo (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Acţiune, SF, Thriller . Filmul online Solo (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 258

Categoria: 1996, Acţiune, SF, Thriller

Regizor: Norberto Barba

Data Adaugari: 13/05/2021

Scenariști: Robert Mason , David L. Corley

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:00

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.0

Mario Van Peebles il interpreteaza pe androidul Solo, creat pentru a fi trimis intr-un razboi plasat in viitor intre armata americana si o grupare de rebeli din America Latina. Programat sa-i ucida pe rebeli care lupta, in fapt, pentru propria lor libertate, paradoxal, Solo se va atasa de inamici sai. Mai mult, ii va ajuta sa lupte impotriva americanilor. Pentru ca si-a dezvoltat sentimente si a inceput sa-si decimeze camarazii, creatorii intentioneaza sa-l aduca inapoi in laborator pentru a-l reprograma. Numai ca Solo nu prea este de acord cu planurile inventatorilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: