Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

Space Jam - Meciul secolului (1996)

Urmărește filmul Space Jam - Meciul secolului (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1996, Animaţie, Aventuri, Comedie . Filmul online Space Jam - Meciul secolului (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 245

Categoria: 1996, Animaţie, Aventuri, Comedie

Regizor: Joe Pytka

Data Adaugari: 19/04/2021

Scenariști: Leo Benvenuti, Steve Rudnick

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:20

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 3 nominalizari Annie Awards,2 premii ASCAP Award,1 premiu Grammy,1 nominalizare MTV Movie Award,1 nominalizare MTV Video Music Awards,1 nominalizare Satellite Awards,1 premiu WAC Winner,1 nominalizare Young Artist Award

IMDb: 6.5

Swackhammer, un proprietar al parcului străin alien, are nevoie de o nouă atracție la Muntele Moron. Când banda lui, Nerdlucks, se îndreaptă spre Pământ pentru a răpi bug-urile Bunny și melodiile Looney, bug-urile le provoacă unui joc de baschet pentru a-și stabili soarta. Străinii sunt de acord, dar au furat puterile jucătorilor de baschet NBA, inclusiv Larry Bird și Charles Barkley - așa că bug-urile primesc ajutor de la Superstar Michael Jordan.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: