Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Arrival - Mesaj din spațiu (1996)

Urmărește filmul The Arrival - Mesaj din spațiu (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Mister, SF, Thriller . Filmul online The Arrival - Mesaj din spațiu (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 167

Categoria: 1996, Mister, SF, Thriller

Regizor: David Twohy

Data Adaugari: 16/04/2021

Scenariști: David Twohy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:55:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Saturn Award,1 nominalizare Sitges - Catalonian International Film Festival

IMDb: 6.2

La staţia spaţială SETI, cercetătorul Zâne Zaminski detectează un semnal misterios din spaţiu, pe care el îl considera a fi trimis de extratereştri. După ce directorul NASA aude ipoteza lui, îl concediază. Însă Zaminski nu se lăsa şi porneşte o investigaţie pe cont propriu, folosindu-şi cunoştinţele şi materialele din apropiere, pentru a identifica sursa semnalului. Semnalul misterios îl conduce în Mexic, unde va descoperi că extraterestii sunt mai aproape decât ar fi crezut, după ce nişte indivizi misterioşi încearcă să-l ucidă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: