Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Hunchback of Notre Dame – Cocoșatul de la Notre-Dame (1996)

Urmărește filmul The Hunchback of Notre Dame – Cocoșatul de la Notre-Dame (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Aventuri, Dramă, Familie . Filmul online The Hunchback of Notre Dame – Cocoșatul de la Notre-Dame (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 50

Categoria: 1996, Aventuri, Dramă, Familie

Regizor: Gary Trousdale , Kirk Wise

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Tab Murphy, Irene Mecchi, Bob Tzudiker, Noni White, Jonathan Roberts, Will Finn

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare 20/20 Awards,1 nominalizare Saturn Award,14 nominalizari Annie Awards,1 premiu ASCAP Award,1 premiu BMI Film,1 premiu Artios Award,1 nominalizare Globul de Aur,4 nominalizari OFTA Film Award +alte premii si nominalizari

IMDb: 6.9

Quasimodo, un clopotar diform, trebuie sa-si castige independenta fata de un ministru depravat si crud pentru a-si ajuta prietena, o tiganca dansatoare… Atunci cand era copil, Quasimodo a fost aproape ucis de Claude Frollo dupa ce acesta a omorat-o pe mama sa. Obligat de Arhidiaconul de la Notre-Dame, Frollo a fost nevoit sa-l creasca pe Quasimodo ca si cum ar fi fost fiul sau. Cu toate acestea, Frollo s-a purtat urat cu bietul Quasimodo, tinandu-l ascuns in turnul catedralei si spunandu-i ca nu va fi niciodata acceptat de societate. Totusi, totul se schimba atunci cand cocosatul o intalneste pe Esmeralda, o tanara tiganca foarte frumoasa….

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: