Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Quest - Dragonul de aur (1996)

Urmărește filmul The Quest - Dragonul de aur (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt 1996, Acţiune, Aventuri . Filmul online The Quest - Dragonul de aur (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 87

Categoria: 1996, Acţiune, Aventuri

Regizor: Jean-Claude Van Damme

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Frank Dux , Jean-Claude Van Damme , Steven Klein

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:52:10

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nomination Premiera în România 20.09.1996

IMDb: 6.9

The Quest 1996 (Dragonul de aur), film online HD, subtitrat în Română Regizat si jucat de Jean-Claude Van Damme. Chris Dubois este un infractor marunt care fugind de politia din New York, porneste fara sa vrea intr-o aventura care-l va purta spre celalalt capat al lumii,in misterioul Oras Interzis din Tibet. Rapit, luat ca sclav, vandut unor pirati si aruncat in lumea jocurilor de noroc si a kickboxing-ului, Chris ajunge pe insula Muay Tai unde se predau arte martiale letale, apoi pe aleile intunecoase din Bangkok si in final in stravechiul Oras Pierdut. Acolo trebuie sa treaca testul barbatiei intr-o competitie care aduna cei mai buni luptatori din intreaga lume si unde are loc cea mai spectaculoasa si mortala demonstratie de arte martiale.Competitia are un singur castigator si cel ce reuseste sa supravietuiasca primeste trofeul Dragonul de aur.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: