Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Rock – Fortăreața (1996)

Urmărește filmul The Rock – Fortăreața (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1996, Acţiune, Aventuri, Thriller . Filmul online The Rock – Fortăreața (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 128

Categoria: 1996, Acţiune, Aventuri, Thriller

Regizor: Michael Bay

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: David Weisberg , Douglas Cook

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:16:29

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,2 nominalizari Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu BMI Film Music,1 nominalizare C.A.S. Award,1 premiu Golden Screen,1 premiu si 2 nominalizari MTV Movie Award,2 premii Blockbuster Entertainment + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.4

Generalul de marina Francis X Hummel, fost combatant in Vietnam, nemultumit pentru ca autoritatile nu au recompensat cum se cuvine familiile soldatilor sai morti in timpul operatiunilor militare, sechestreaza un grup de turisti intre zidurile fostei inchisori Alcatraz. Daca revendicarile nu ii vor fi satisfacute, Hummel va trimite asupra orasului San Francisco rachete cu gaz otravitor. Pentru a-i anihila planurile, la fata locului sunt trimisi un expert in arme chimice (Nicolas Cage) si un fost spion britanic (Sean Connery), aflat de multi ani in inchisorile americane.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: