Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Sunchaser – Gonind spre soare (1996)

Urmărește filmul The Sunchaser – Gonind spre soare (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Crimă, Dramă . Filmul online The Sunchaser – Gonind spre soare (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 128

Categoria: 1996, Crimă, Dramă

Regizor: Michael Cimino

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Charles Leavitt

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:25

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Cannes Film Festival

IMDb: 6,2

Un film violent regizat de Michael Cimino, omul care a creat una dintre cele mai cutremuratoare opere cinematografice realizate vreodata, Vanatorul de cerbi. Pentru a reda intensitatea acestui thriller construit in stilul New Age, Cimino si-a ales un actor principal capabil de a se face iubit si urat de telespectatori aproape simultan – Woody Harrelson. El il interpreteaza pe Michael Reynolds, un tanar si extrem de bogat medic oncolog din Los Angeles care este preocupat mai mult de lux si rotunjirea contului din banca, decat de soarta pacientilor sai. Intr-o zi primeste in ingrijire un criminal condamnat in varsta de 16 ani, pe nume Brandon Monroe. Pe jumatate Cherokee, acest minor extrem de periculos care are cancer in faza terminala, si-a ucis tatal vitreg si i-a rupt in bataie pe toti doctorii care au incercat sa-l vindece.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: