Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Trigger Effect - Efect de recul (1996)

Urmărește filmul The Trigger Effect - Efect de recul (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Dramă, Thriller . Filmul online The Trigger Effect - Efect de recul (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 231

Categoria: 1996, Dramă, Thriller

Regizor: David Koepp

Data Adaugari: 19/04/2021

Scenariști: David Koepp

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:27

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Matthew (Kyle MacLachlan) și Annie (Elisabeth Shue) sunt o familie tanara si fericita , cei doi fiind în același timp și proaspăt părinți. În urma a nu se știe ce, pare-se o furtună atomică, toată comunitatea în care trăiesc cei doi este ruptă de realitate în sensul că orașul respectiv este ,,debranșat” de la energia electrică , telefonie și tot ce înseamnă un trai modest și civilizat, devenind pur și simplu un oraș izolat. Problemele încep când hoții încep să atace casele în bezna nopții, oamenii au nevoie de diverse lucruri pentru a trece peste acest inconvenient, dar nu au bani cash cu ajutorul cărora să achiziționeze ceea ce vor, cardurile fiind nefolositoare în aceste condiții. Nu se pot elibera până nici rețete medicale, probleme care lovesc și tânărul nostru cuplu.Astfel Mathew și Annie, spre binele lor, hotărăsc să plece la părinții ei, însoțiți fiind și de Joe. Cu toate că destinația lor este destul de departe, ei cred că merită riscul de a părăsi orașul. Aventura acum începe….

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: