Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Trees Lounge - Barul Trees Lounge (1996)

Urmărește filmul Trees Lounge - Barul Trees Lounge (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Comedie, Dramă . Filmul online Trees Lounge - Barul Trees Lounge (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 129

Categoria: 1996, Comedie, Dramă

Regizor: Steve Buscemi

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Steve Buscemi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:44

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Cannes Film Festival,1 nominalizare Chlotrudis Awards,2 nominalizari Film Independent Spirit Awards

IMDb: 7.1

Pentru Tommy Basili e o perioada grea a vietii. Si-a pierdut slujba, fiindca a "imprumutat" niste bani din casa, iubita l-a lasat pentru seful lui si acum e insarcinata... Viata lui se-nvarte in jurul barului din cartier, un loc in care se strange o fauna colorata, dar prea putin potrivit pentru a gasi raspunsul la intrebarea "Ce sens are viata mea?"

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: