Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Un air de famille (Family Resemblances) – Asemănări de familie (1996)

Urmărește filmul Un air de famille (Family Resemblances) – Asemănări de familie (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Comedie, Dramă . Filmul online Un air de famille (Family Resemblances) – Asemănări de familie (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 121

Categoria: 1996, Comedie, Dramă

Regizor: Cédric Klapisch

Data Adaugari: 11/07/2021

Scenariști: Agnès Jaoui , Jean-Pierre Bacri , Cédric Klapisch

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si 3 nominalizari César Awards,1 premiu Gardanne Film Festival,2 premii Lumiere Awards,2 premii Montréal World Film Festival

IMDb: 7,5

Istoria familială, amintirile și vechile dușmănii ale unei familii franceze din clasa de mijloc ies la suprafață la o zi de naștere sărbătorită la bistroul favorit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: