Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Un héros très discret (A Self Made Hero) – Un erou foarte discret (1996)

Urmărește filmul Un héros très discret (A Self Made Hero) – Un erou foarte discret (1996) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 1996, Comedie, Dramă, Război . Filmul online Un héros très discret (A Self Made Hero) – Un erou foarte discret (1996) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 151

Categoria: 1996, Comedie, Dramă, Război

Regizor: Jacques Audiard

Data Adaugari: 11/07/2021

Scenariști: Jean-François Deniau , Alain Le Henry , Jacques Audiard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:32

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Cannes,6 nominalizari César Awards,1 premiu si 1 nominalizare Stockholm Film Festival,1 premiu si 1 nominalizare Valladolid International Film Festival

IMDb: 7.2

În Franța celui de-al Doilea Război Mondial, un agent de vânzări care a evitat recrutarea pentru front se dă drept membru al Rezistenței, ieșind astfel din anonimat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: