Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Anaconda (1997)

Urmărește filmul Anaconda (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1997, Acţiune, Aventuri, Horror . Filmul online Anaconda (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 103

Categoria: 1997, Acţiune, Aventuri, Horror

Regizor: Luis Llosa

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Hans Bauer , Jim Cash , Jack Epps Jr.

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu All Def Movie Awards,1 premiu ALMA Award,1 nominalizare Blockbuster Entertainment Award,1 premiu BMI Film & TV Awards,6 nominalizari Razzie Award,2 premii Stinker Award,1 premiu WAC Winner

IMDb: 4,8

Cu Jon Voight, Jennifer Lopez și Eric Stoltz, Anaconda este un film despre teroarea provocată de uriașul șarpe și despre obsesia unui om care vrea să-l prindă cu orice preț. Acesta va lua captivă o echipă de la National Geographic în jungla Amazonului în disperata sa încercare de a captura cel mai mare și periculos șarpe din lume. Nu va ezita să-i ducă pe aceștia până în fălcile monstrului, astfel că toți cercetătorii vor trebui să învețe legea junglei pentru a supraviețui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: