Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

Cop Land - Oraşul poliţiştilor (1997)

Urmărește filmul Cop Land - Oraşul poliţiştilor (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1997, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online Cop Land - Oraşul poliţiştilor (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 275

Categoria: 1997, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: James Mangold

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: James Mangold

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:17

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Stockholm Film Festival,1 nominalizare SIYAD Award

IMDb: 7.0

New York. La fiecare opt minute se comite o crima. Foarte aproape de metropola agitata exista oraselul Garrison - o oaza de liniste pentru locuitorii sai, in marea lor majoritate politisti, dar care se va transforma curand intr-un teatru al luptelor violente si coruptiei. Cel care va pune capat faradelegilor - seriful Freddy - se va confrunta direct cu cei in a caror cinste a crezut orbeste, aplicand deviza Nimeni nu e mai presus de lege.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: