Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Event Horizon - Destinație mortală (1997)

Urmărește filmul Event Horizon - Destinație mortală (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1997, Horror, SF, Thriller . Filmul online Event Horizon - Destinație mortală (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 317

Categoria: 1997, Horror, SF, Thriller

Regizor: Paul W. S. Anderson

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Philip Eisner

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:57

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Brussels International Festival of Fantasy Film (BIFFF),1 nominalizare Fangoria Chainsaw Awards,1 nominalizare International Horror Guild

IMDb: 6.7

„Event Horizon” este o navă spațială care a dispărut cu 7 ani în urmă împreună cu echipajul ei. În „prezent” un semnal de alarmă indică faptul că nava a reapărut brusc lângă planeta Neptun. Prin urmare este lansată o misiune de recuperare a navei și a eventualilor supraviețuitori. „Lewis și Clark” este o navă de căutare care abia s-a întors dintr-o misiune și echipajul ei nu este tocmai mulțumit că se vor îndrepta spre Neptun. Căpitanul Miller (Laurence Fishburne) conduce o echipă de profesioniști: navigatorul Starck (Joely Richardson), tehnicienii Cooper (Richard Jones) și Peters (Kathleen Quinlan), medicul D.J. (Jason Isaacs) și șeful mecanic Justin (Jack Noseworthy). Călătoria spre Neptun durează 58 de zile terestre. Când William Weir (Sam Neill) dezvăluie secretele misiunii, echipajul realizează că nu mai există cale de întoarcere. Weir le spune că tot ceea ce au aflat despre soarta navei este o minciună și că sunt total nepregătiți pentru a înfrunta realitatea.

„Event Horizon” a fost prima navă spațială proiectată pentru călătoria la viteză superluminică, lucru considerat imposibil de majoritatea oamenilor. După ce propulsorul gravitațional a fost activat, nava a dispărut. Weir arată echipajului o scurtă înregistrare despre navă cu țipete inumane înfiorătoare.

În cele din urmă, „Lewis și Clark” ajunge în apropiere de „Event Horizon”, o navă lugubră în formă de cruce. Echipajul activează biomonitoarele pentru a căuta urme de viață, dar acestea indică lucruri anormale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: