Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Gattaca (1997)

Urmărește filmul Gattaca (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p.Genurile acestui film sunt 1997, Dramă, SF, Thriller .Filmul online Gattaca (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 58

Categoria: 1997, Dramă, SF, Thriller

Regizor: Andrew Niccol

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Andrew Niccol

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:27

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare 20/20 Awards,3 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare Art Directors Guild,2 nominalizari Awards Circuit Community,3 nominalizari OFTA Film Award,1 nominalizare Grand Prix + alte premii

IMDb: 7.8

Secolul XXI aduce, pe langa alte cuceriri ale stiintei, si posibilitatea ca perfectiunea sa nu mai fie, pentru omenire, un vis imposibil.
Ingineria genetica a creat in laboratoarele sale omul superior, pentru care ratarea nu mai este posibila. Pentru aceasta creatura viitorul nu mai reprezinta o incertitudine, pentru ca si-l poate alege dinainte de a se naste.

Vincent Freeman (Ethan Hawke) este unul dintre ultimii oameni nascuti natural, iar nu in laboratoarele genetice. Miopia de care sufera ii ofera o pozitie umila in societate, acea de portar la uriasa corporatie Gattaca. Insa ceea ce nu poate fi controlat in laboratoare este dorinta omului de a-si implini visurile. Vincent Freeman si-a dorit intotdeauna sa poata zbura in cosmos, dar mostenirea genetica nu-i permite. El cumpara identitatea unui atlet si astfel este selectionat pentru o mult visata misiune pe Titan. Insa o crima petrecuta pe Gattaca il ameninta pe Vincent cu deconspirarea si pericliteaza relatia de dragoste abia infiripata intre el si Irene (Uma Thurman).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: