Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Good Burger – Legea concurenței (1997)

Urmărește filmul Good Burger – Legea concurenței (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1997, Comedie, Familie . Filmul online Good Burger – Legea concurenței (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 66

Categoria: 1997, Comedie, Familie

Regizor: Brian Robbins

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Dan Schneider , Kevin Kopelow , Heath Seifert

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:18

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,7

Cativa adolescenti care lucreaza la un mic fast-food fac tot posibilul sa invinga concurenta, aflata peste drum. Dupa ce trec prin nenumarate peripetii, incercand sa atraga clienti, unul dintre pusti descopera reteta pentru un sos delicios, care le aduce mult asteptatul succes.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: