Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


0.0

Good Will Hunting (1997)

Urmărește filmul Good Will Hunting (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1997, Dramă, Romantic . Filmul online Good Will Hunting (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 49

Gen: 1997, Dramă, Romantic

Data Adaugari: 13/09/2021

Regizor: Gus Van Sant

Scenariu: Matt Damon , Ben Affleck

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:06:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 7 nominalizari Oscar,1 premiu si 3 nominalizari Screen Actors Guild,5 nominalizari 20/20 Awards,2 premii si 7 nominalizari ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu FFCC Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 8.3

O dramă despre rebelul de 20 de ani Will Hunting, înzestrat cu o memorie vizuală fantastică, care își petrece timpul cu amicii lui din sudul Bostonului. După ce profesorul universității MIT, Lambeau, își încuie studenții cu o formulă matematică pe care o lasă pe tabla din hol, Will lasă rezolvarea sub anonimat, determinându-l pe Lambeau să dea de urma tânărului. Pe măsură ce problemele lui Will cu poliția se intensifică, Lambeau îi oferă o soluție, dar cu 2 condiții: să meargă la un psiholog și să facă meditații la matematică. Will o acceptă pe cea de-a doua, dar refuză să colaboreze cu mai mulți psihologi. Apoi Lambeau ia legătura cu fostul lui coleg, psihologul Sean McGuire. Will și Sean sunt la fel de încăpățânați, dar, în curând, Will e obligat să accepte atât trecutul cât și viitorul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: