Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

In the Company of Men – În compania bărbaților (1997)

Urmărește filmul In the Company of Men – În compania bărbaților (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt 1997, Comedie, Dramă . Filmul online In the Company of Men – În compania bărbaților (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 62

Categoria: 1997, Comedie, Dramă

Regizor: Neil LaBute

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Neil LaBute

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:54

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 1 Nominalizare Cannes,3 nominalizari CFCA Award,2 premii si 1 nominalizare Deauville Film Festival,2 premii si 2 nominalizari Film Independent Spirit,1 premiu NYFCC Award,1 premiu si 3 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.2

In aceasta comedie neagra, care reprezinta debutul ca scenarist al lui Neil la Bute, doi colegi tineri colegi, cu frustrari legate de locul de munca, pun la cale o glumita copilareasca si sfarsesc prin a plati un pret destul de mare. Actiunea filmului se petrece cand cei doi fosti colegi de scoala, Chad (Aaron Eckhart) si Howard (Matt Malloy) au ajuns la varsta de 30 de ani si lucreaza in aceeasi companie. Intr-o zi, se intalnesc in toaleta barbatilor si incep sa-si spuna fiecare frustrarile legate de lipsa de noroc in avansarea profesionala si de cele mai recente insuccese legate de viata amoroasa. In speranta razbunarii esuarilor sexuale si a ego-ului profesional ranit, cei doi pun la cale o schema nebuneasca pentru calatoria de afaceri ce o vor face impreuna: sa gaseasca o femeie tanara si vulnerabila, sa o curteze si sa-i castige afectiunea si sa o paraseasca brusc. Ei aleg o tanara draguta, pe nume Christine (Stacey Edward), o femeie care nu a avut intalnire cu un barbat de mult timp si care este vulnerabila. Fara sa realizeze ca este ca un soarece prins intre doua pisici flamande, ea se bucura de atentia ce i se accorda si devine in scurt timp atrasa de Chad. Cand Howard descopera aceasta afinitate, se creeaza o ruptura intre cei doi barbati, care incep un razboi psihologic a carui miza este Christine. Filmul este o pledoarie amuzanta pentru comunicare, pentru dezbatere si negociere si o infierare a atitudinilor pasive.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: