Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mortal Kombat: Annihilation - Mortal Kombat 2: Anihilarea (1997)

Urmărește filmul Mortal Kombat: Annihilation - Mortal Kombat 2: Anihilarea (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1997, Acţiune, Aventuri, Fantastic . Filmul online Mortal Kombat: Annihilation - Mortal Kombat 2: Anihilarea (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 157

Categoria: 1997, Acţiune, Aventuri, Fantastic

Regizor: John R. Leonetti

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Ed Boon , Lawrence Kasanoff

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:41

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 3.7

Cand toti credeau ca infruntarea s-a terminat, Liu Kang, Kitana, Rayden, Sonya Blade, Jax si toti ceilalti luptatori se intorc in acest al doilea film, inspirat de popularul joc video Mortal Kombat.

Diabolicul Shao-Kahn pune la cale un nou plan de anihilare a Pamantului. Temutul Conducator al Intunericului a descoperit o poarta intre Pamant si Imperiul sau care neinchisa 7 zile va contopi cele doua lumi facandu-l pe Shao Khan stapanitorul absolut al Universului. Cei mai buni luptatori isi unesc din nou fortele pentru a-l birui pe Shao-Khan. Disputele se vor da ca de obicei pe viata si pe moarte iar Liu Kang si echipa sa vor incerca sa dejoace planurile malefice ale lui Shao-Kahn prin tehnica, forta si trucuri numai de ei stiute.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: