Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Nightwatch - Paznic de noapte (1997)

Urmărește filmul Nightwatch - Paznic de noapte (1997) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1997, Dramă, Horror, Thriller . Filmul online Nightwatch - Paznic de noapte (1997) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 225

Categoria: 1997, Dramă, Horror, Thriller

Regizor: Ole Bornedal

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Ole Bornedal, Steven Soderbergh

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii Málaga International Week of Fantastic Cinema

IMDb: 6.2

În timp ce un ucigaş în serie terorizează un întreg oraş, Martin Belles, student la drept, se angajează paznic de noapte la morgă. Aici observă că se petrec lucruri neobişnuite, adeseori schimbându-se poziţia cadavrelor. Când declară cele văzute, devine primul suspect. Martin înţelege că, pentru a rămâne în viaţă, trebuie să descopere ucigaşul, pentru a nu fi următoarea victimă. Filmul este un remake al aceluiaşi regizor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: