Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 1080p Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)

Lethal Weapon 4 – Armă mortală 4 (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 6,6
Richard Donner
02:07:23

Detectivii Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) fac din nou echipa pentru cel de-al patrulea episod din cariera lor. Cei doi politisti nonconformisti s-au intalnit prima data in 1987, si din acel moment, audientele au sarit in aer direct proportional cu culmile umorului si actiunii care au transformat filmul intr-un hit international. Rianne (Traci Wolfe), fiica lui Murtaugh, este pe punctul de a-l face pe acesta bunic, in timp ce Riggs va deveni in urma relatiei lui cu Lorna Cole (Rene Russo), un agent de afaceri interne, un tatic foarte mandru. In acest timp, agenda lor se umple cu cazuri: membrii criminali ai unui clan chinezesc isi fac de cap prin Los Angeles, in frunte cu Wah Sing Ku, un asiatic extrem de disciplinat si un profesionist in artele martiale.

Vizualizari: 28
Premii: 2 premii si 2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu Bogey Award,1 nominalizare Image Award,4 nominalizari MTV Movie Award,1 nominalizare Stinker Award,1 nominalizare Razzie Award,1 premiu BMI Film Music Award
WEB-DL 720p Restons groupés – Să rămânem împreună (1998)

Restons groupés – Să rămânem împreună (1998)

Restons groupés – Să rămânem împreună (1998)
WEB-DL 720p
IMDb: 5,1
Jean-Paul Salomé
01:37:54

Vizioneaza filmul Restons groupés – Să rămânem împreună (1998) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 01, 1998. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Când agenția lor de turism dă faliment, niște turiști francezi fac un tur al Vestului american, conduși de un ghid inteligent… dar cam nepregătit.

Vizualizari: 25
Premii: N / A
WEB-DL 720p Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)

Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)

Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)
WEB-DL 720p
IMDb: 8,1
Emir Kusturica
02:03:37

O comedie nebuna, cu incurcaturi si descurcaturi haioase… un porc care mananca cu pofta un Trabant, un bulibasa care e iubitor de filme de dragoste vechi, smecheri batrani si smecherii noi, casatorii “aranjate”, jafuri la drumul mare, rapiri spectaculoase, o iubire ca-n “Romeo si Julieta”, si, ca o încununare, un final fericit. Matko este un pungas marunt care traieste pe malul Dunarii cu fiul sau, Zare. Dupa o afacere ratata acesta datoreaza bani gangsterului local, Dadan. Acesta are o sora mai uratica pe care incearca disperat sa o marite, asa ca Matko hotaraste sa-l marite pe Zare cu ea. Din pacate pentru Matko, Zare are alte planuri, el fiind indragostit de Ida. Totusi, Matko si Dadan isi impun vointa si nunta are loc, dar urmarile sunt surprinzatoare pentru ei.

Vizualizari: 47
Premii: 1 Nominalizare European Film Awards,1 nominalizare Goya Awards,1 premiu International Biennal for Film Music,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu Audience Award,1 nominalizare SIYAD Award,3 premii si 1 nominalizare Venice Film Festival
BluRay 720p A Night at the Roxbury – O noapte la Roxbury (1998)

A Night at the Roxbury – O noapte la Roxbury (1998)

A Night at the Roxbury – O noapte la Roxbury (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6,2
John Fortenberry
01:21:56

Steve, impreuna cu fratele sau, Doug, incearca de mult sa intre in Roxbury, cea mai tare discoteca din Beverly Hills. Intamplarea face sa se poata la un moment dat patrunde si doua animatoare sa-i ia drept oameni de afaceri.

Vizualizari: 42
Premii: N / A
BluRay 720p Deep Impact – Impact nimicitor (1998)

Deep Impact – Impact nimicitor (1998)

Deep Impact – Impact nimicitor (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6,2
Mimi Leder
02:01:11

O cometa este pe cale de a se ciocni cu Pamantul si oamenii trebuie sa accepte ca un asemenea eveniment le-ar putea afecta existenta si poate le-ar putea rapi chiar viata. Cel care a descoperit pericolul este tanarul Leo Biederman, de numai 14 ani, membru al Clubului de Astronomie nu din pasiunea pentru stele, ci din iubirea fata de Sarah Hotchner, care isi petrecea toata ziulica studiind cerul si astrele. Intamplarea face ca Leo sa observe un grup de stele asezate bizar. Nu reuseste sa identifice cometa, insa o face un specialist in astronomie care ulterior moare intr-un accident de masina. Cometa este numita Wolf-Biederman, iar traiectoria e stabilita: Pamantul.

Vizualizari: 82
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu ASCAP Award,5 nominalizari Blockbuster Entertainment Award,1 premiu Bogey Awards,1 premiu Golden Screen,1 premiu Image Award,5 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari
VHSRip 720p Gwan geun shut daam (Enter the Eagles) (And Now You're Dead) - Intrarea Vulturiilor (1998)

Gwan geun shut daam (Enter the Eagles) (And Now You're Dead) - Intrarea Vulturiilor (1998)

Gwan geun shut daam (Enter the Eagles) (And Now You're Dead) - Intrarea Vulturiilor (1998)
VHSRip 720p
IMDb: 6.1
Corey Yuen
01:31:48

Hoțul profesionist Martin este însărcinat să fure cel mai mare diamant din Republica Cehă, Prisma Țarului pentru 3 milioane de dolari. Având nevoie de ajutor suplimentar, Martin îl aduce pe fostul său partener Mandy, un shooter excelent cu abilități letale de arte marțiale. Împreună cu doi tineri hoții de buzunare, grupul începe o aventură de spionaj, împrietenire și acțiune explozivă.

Vizualizari: 151
Premii: N / A
BluRay 720p Desperate Measures – Măsuri disperate (1998)

Desperate Measures – Măsuri disperate (1998)

Desperate Measures – Măsuri disperate (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Barbet Schroeder
01:40:52

Regizat de un expert in arta thriller-urilor, Barbet Schroeder, filmul Masuri disperate are un ritm nebunesc alimentat de o intriga originala, rasturnari spectaculoase de situatie si de o distributie in care exceleaza doi mari actori – Andy Garcia si Michael Keaton. Politistul Frank Conner (Andy Garcia) al carui fiu bolnav de cancer are nevoie urgenta de un transplant de maduva, gaseste donatorul perfect in persoana lui Peter McCabe, un condamnat pe viata pentru crima (Michael Keaton), un tip extrem de periculos inzestrat cu un sarm malefic. In spital, detinutul scapa de sub escorta si orasul San Francisco intra in alerta de gradul zero. Stiind ca nu va fi ucis, deoarece pentru transplant este nevoie de el viu si nevatamat, sociopatul McCabe isi arata, odata ajuns in libertate, adevarata sa fata. Pentru ca viata copilului sau depinde de viata ucigasului, Conner este prins la mijloc intre dragostea pentru fiul sau si datoria de politist. El va face insa tot ce-i sta in putinta pentru a-l prinde viu pe McCabe spre nemultumirea superiorilor sai. Scenele cu Garcia si Keaton fata in fata fac toti banii, disperarea tatalui fiind intr-un contrapunct tulburator cu extraordinarul cinism al criminalului.

Vizualizari: 81
Premii: 1 Nominalizare ALMA Awards
BluRay 720p The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998)

The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998)

The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6,5
Randall Wallace
02:12:15

Anul 1662. In timp ce parizienii se lupta cu saracia si foametea, tiranul Louis XIV risipeste averea regatului in razboaie inutile si hartuieste tinerele consoarte ale supusilor sai. Din vechea garda, care l-a slujit cu credinta pe regele Louis XIII, doar D’Artagnan a ramas fidel lui Louis XIV. Athos, Porthos si Aramis, camarazii de arme ai lui D’Artagnan si prietenii lui de-o viata, s-au retas de mult in viata civila.

Vizualizari: 79
Premii: 1 premiu ASCAP Award,1 premiu Bogey Award,1 nominalizare CDG Award,1 nominalizare European Film Awards,1 nominalizare FMCJ Award,1 premiu Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award
HDRip 720p The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998)

The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998)

The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998)
HDRip 720p
IMDb: 7,8
James Moll
01:27:20

Vizioneaza filmul The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Oct. 23, 1998. Genurile acestui film online sunt: Documentar, Dramă, Istoric, Război.
Acest documentar premiat cu Oscar rememorează poveștile sfâșietoare a cinci evrei maghiari care au îndurat ororile Holocaustului și ale regimului lui Hitler.

Vizualizari: 83
Premii: 1 premiu Oscar,1 nominalizare American Cinema Editors,1 nominalizare Awards Circuit Community Awards,1 nominalizare OFTA Film Award
BluRay 1080p Armageddon – Sfârșitul lumii? (1998)

Armageddon – Sfârșitul lumii? (1998)

Armageddon – Sfârșitul lumii? (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 6.7
Michael Bay
02:30:50

Cu Bruce Willis, Ben Affleck, Billy Bob Thornton, Liv Tyler, Steve Buscemi și Will Patton, filmul este o călătorie plină de suspans și multă acțiune. Când directorul executiv de la NASA, Dan Truman, descoperă că Pământul mai are doar 18 zile până să fie distrus de un meteorit de mărimea statului Texas, el are o singură soluție: să trimită o echipă de țăcăniți, experți în forări petroliere pe asteroid care să pună un focos nuclear în centrul acestuia. Efectele speciale spectaculoase, umorul, personajele puternice, povestea și momentele emoționante transformă filmul într-o călătorie incitantă pe care vei dori să o experimentezi.

Vizualizari: 77
Premii: 4 nominalizari Oscar,2 premii si 5 nominalizari Saturn Award,1 nominalizare American Music Award,1 premiu ASCAP Award,1 nominalizare Grammy,2 premii si 4 nominalizari MTV Movie Award,4 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari
BluRay 1080p Holy Man – Picat din cer (1998)

Holy Man – Picat din cer (1998)

Holy Man – Picat din cer (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 4.9
Stephen Herek
01:53:43

Un guru lipsit de prejudecăți, G, e gata să dea o mână de ajutor unui realizator de emisiuni de vânzări prin televiziune fără succes. Pentru că nu știe ce înseamnă reclama de televiziune în lumea agitată și grăbită de azi, G spune în fața tuturor purul adevar despre ciudatele lucruri pe care le prezintă. Echipa de realizatori crede că emisiunea va fi desființată. Dar, sătui de minciuni, cei ce-l privesc pe G nu se mai simt păcăliți, capătă încredere în el și cumpără fără ezitare tot ceea ce prezintă el. G devine celebru, are succes, dar trebuie să se întoarcă de unde a venit.

Vizualizari: 117
Premii: 1 Nominalizare Golden Trailer Awards
BluRay 720p The Prince of Egypt – Prințul Egiptului (1998)

The Prince of Egypt – Prințul Egiptului (1998)

The Prince of Egypt – Prințul Egiptului (1998)
BluRay 720p
IMDb: 7.1
Brenda Chapman, Steve Hickner
01:39:11

Intr-o zi, Faraonul Seti porunceste ca toti nou nascutii evrei sa fie inecati. O mama disperata isi pune pruncul intr-un cosulet si il lasa in apele unui rau sperand ca soarta va fi mai blanda cu el decat hainul conducator. Micutul este gasit de regina si Moise, asa cum l-a botezat, este crescut ca fratele mostenitorului tronului, Ramses. Cei doi frati cresc in belsug si fericire pana cand, intr-o zi, Moise afla ca el a fost adoptat. Mai mult, el isi da seama de nefericirea celor din regatul pe care fratele sau urmeaza sa-l mosteneasca si sa-l conduca. Moise fuge din orasul cuprins de disperare. Dumnezeu ii apare lui Moise si ii da misiunea de a elibera poporul evreu si sa-l conduca intr-o tara unde curg miere si lapte.

Vizualizari: 202
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Oscar,2 nominalizari Globul de Aur,2 nominalizari Saturn Award,5 nominalizari Annie Awards,1 premiu ASCAP Award,1 nominalizare Blockbuster Entertainment,2 nominalizari Grammy + alte premii si nominalizari
BluRay 720p Ringu - Avertizarea (1998)

Ringu - Avertizarea (1998)

Ringu - Avertizarea (1998)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Hideo Nakata
01:35:16

O capodoperă a genului horror, RING este o poveste japoneză despre un blestem antic care face ravagii în epoca modernă, în care mass media are o influență uneori fatală asupra oamenilor.
Tomoko, o ziaristă, anchetează moartea misterioasă a unei adolescente. Ea descoperă că la origine stă o casetă video ucigașă. Toți cei care au văzut-o și în decurs de o săptămână nu au arătat-o altcuiva, mor. Iar ea descoperă blestemul casetei ucigașe mult mai târziu, poate prea târziu...

Vizualizari: 85
Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Awards of the Japanese Academy,1 premiu Golden Raven,1 premiu Fantasia Film Festival,1 premiu NatFilm Festival,2 premii Sitges - Catalonian International Film Festival
BluRay 720p Dangerous Beauty - Frumoasa veneţiană (1998)

Dangerous Beauty - Frumoasa veneţiană (1998)

Dangerous Beauty - Frumoasa veneţiană (1998)
BluRay 720p
IMDb: 7.2
Marshall Herskovitz
01:51:39

Frumusete periculoasă este un film dramatic biografic american din 1998 regizat de Marshall Herskovitz și cu Catherine McCormack, Rufus Sewell și Oliver Platt în rolurile principale. Bazat pe cartea de non-ficțiune The Honest Courtesan de Margaret Rosenthal, filmul este despre Veronica Franco, o curtezană din Veneția din secolul al XVI-lea care devine un erou în orașul ei, dar mai târziu devine ținta unei inchiziții a Bisericii pentru vrăjitorie. Filmul are o distribuție secundară care include Fred Ward, Naomi Watts, Moira Kelly și Jacqueline Bisset. Filmul a fost lansat ca A Destiny of Her Own în unele regiuni și a fost redenumit The Honest Courtesan pentru lansarea video din Marea Britanie.

Vizualizari: 266
Premii: 2 nominalizari International Film Music Critics Award (IFMCA)
BluRay 720p Antz - Furnicuțe (1998)

Antz - Furnicuțe (1998)

Antz - Furnicuțe (1998)
BluRay 720p
IMDb: 6.5
Eric Darnell, Tim Johnson
01:22:57

Furnicuțe este un film de animație produs de studiourile de animație DreamWorks Animation și distribuit de Universal Pictures. Actori ca Woody Allen, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Sylvester Stallone, Dan Aykroyd, Anne Bancroft, Gene Hackman, Christopher Walken și Danny Glover și-au împrumutat vocile furnicilor. Premiera românească a filmului a avut loc în ianuarie 1999 în varianta subtitrată, fiind distribuit de Ro Image 2000.

Vizualizari: 223
Premii: 1 Nominalizare BAFTA,4 nominalizari Annie Awards,1 premiu ASCAP Award,1 premiu BMI Film Music Award,1 premiu FFCC Award,1 nominalizare FMCJ Award,2 premii si 6 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari
BluRay 1080p Half Baked - Prieteni buni (1998)

Half Baked - Prieteni buni (1998)

Half Baked - Prieteni buni (1998)
BluRay 1080p
IMDb: 6.7
Tamra Davis
01:22:00

Half Baked este un film american de comedie stoner din 1998, cu Dave Chappelle, Jim Breuer, Harland Williams și Guillermo Díaz. Filmul a fost regizat de Tamra Davis, co-scris de Chappelle și Neal Brennan și produs de Robert Simonds.

Vizualizari: 148
Premii: N / A
WEB-DL 1080p Under the Sun (Under solen) - Sub soare (1998)

Under the Sun (Under solen) - Sub soare (1998)

Under the Sun (Under solen) - Sub soare (1998)
WEB-DL 1080p
IMDb: 6.7
Colin Nutley
02:09:59

Under the Sun este un film suedez care a fost lansat în cinematografele din Suedia la 25 decembrie 1998, regizat de Colin Nutley, adaptat din nuvela The Little Farm de H. E. Bates. Filmul joacă Rolf Lassgård, Helena Bergstrom și Johan Widerberg.

Vizualizari: 177
Premii: 1 nominalizare OSCAR,2 premii Cinequest San Jose Film Festival,2 nominalizari Guldbagge Awards,1 premiu Silver Camera 300,1 premiu si 1 nominalizare San Sebastián International Film Festival,1 nominalizare Golden Goblet
WEB-DL 1080p Ever After: A Cinderella Story - O iubire ca-n povești (1998)

Ever After: A Cinderella Story - O iubire ca-n povești (1998)

Ever After: A Cinderella Story - O iubire ca-n povești (1998)
WEB-DL 1080p
IMDb: 7.0
Andy Tennant
02:01:13

Ever After este un film de dramă romantică american din 1998 inspirat din basmul Cenușăreasa. Andy Tennant a regizat-o și este interpretată de Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott și Jeanne Moreau. Tennant, Susannah Grant și Rick Parks au scris scenariul. George Fenton a compus partitura muzicală originală.

Vizualizari: 132
Premii: 2 premii si 2 nominalizari Saturn Award,2 premii si 1 nominalizare Blockbuster Entertainment Award,1 nominalizare Chlotrudis Award,1 nominalizare Golden Trailer,1 nominalizare FMCJ Award,2 premii Blimp Award,1 premiu si 5 nominalizari OFTA Film Award +
BluRay 720p Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Jocuri, poturi și focuri de armă (1998)

Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Jocuri, poturi și focuri de armă (1998)

Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Jocuri, poturi și focuri de armă (1998)
BluRay 720p
IMDb: 8.2
Guy Ritchie
01:47:23

Jocuri, poturi și focuri de armă (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) este un film britanic din 1998, un film thriller comedie de crimă, în regia și scenariul lui Guy Ritchie. Povestea filmului este un jaf care implică un tânăr auto-încrezător, aprig jucător de cărți, care pierde 500.000£ unui lider criminal puternic, într-un joc aranjat. În scopul de a-și plăti datoriile, el și prietenii lui decid să jefuiască o bandă de jefuitori care operau în apartamentul de alături. Filmul i-a adus lui Guy Ritchie un succes internațional și i-a introdus în lumea filmului pe Vinnie Jones, un fost fostbalist internațional Galez, și Jason Statham, un fost comerciant de stradă.

Vizualizari: 137
Premii: 1 premiu si 2 nominalizari BAFTA,1 premiu si 3 nominalizari British Independent Film,1 premiu Csapnivalo,1 premiu Edgar Allan Poe,2 premii Empire Award,1 nominalizare Sierra Award,2 premii ALFS Award,1 nominalizare SIYAD Award,+ alte premii
HDRip 720p The Patriot - Teroare nevăzută (1998)

The Patriot - Teroare nevăzută (1998)

The Patriot - Teroare nevăzută (1998)
HDRip 720p
IMDb: 4,2
Dean Semler
01:30:11

The Patriot este un film de thriller american si de acțiune din anul 1998 regizat de Dean Semler. În rolul principal actorul Steven Seagal, filmul se bazează pe romanul The Last Canadian de William C. Heine.
Steven Seagal aduce din nou artileria grea in acest film de actiune in care interpreteaza rolul doctorului Wesley McCleren, cel mai mare imunolog al lumii.
McClaren a lucrat multi ani pentru guvernul Statelor Unite, dar cand si-a dat seama ca cercetarile sale sunt folosite pentru fabricarea armelor biologice, a renuntat la slujba. McClaren se retrage impreuna cu fiica sa intr-un mic oras din Montana, unde spera sa traiasca linistit.

Vizualizari: 123
Premii: N / A