Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998)

Urmărește filmul Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Comedie, Crimă, Romantic . Filmul online Black Cat, White Cat (Crna macka, beli macor) – Pisica albă, pisica neagră (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 62

Categoria: 1998, Comedie, Crimă, Romantic

Regizor: Emir Kusturica

Data Adaugari: 09/06/2021

Scenariști: Gordan Mihic

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:37

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare European Film Awards,1 nominalizare Goya Awards,1 premiu International Biennal for Film Music,1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu Audience Award,1 nominalizare SIYAD Award,3 premii si 1 nominalizare Venice Film Festival

IMDb: 8,1

O comedie nebuna, cu incurcaturi si descurcaturi haioase… un porc care mananca cu pofta un Trabant, un bulibasa care e iubitor de filme de dragoste vechi, smecheri batrani si smecherii noi, casatorii “aranjate”, jafuri la drumul mare, rapiri spectaculoase, o iubire ca-n “Romeo si Julieta”, si, ca o încununare, un final fericit. Matko este un pungas marunt care traieste pe malul Dunarii cu fiul sau, Zare. Dupa o afacere ratata acesta datoreaza bani gangsterului local, Dadan. Acesta are o sora mai uratica pe care incearca disperat sa o marite, asa ca Matko hotaraste sa-l marite pe Zare cu ea. Din pacate pentru Matko, Zare are alte planuri, el fiind indragostit de Ida. Totusi, Matko si Dadan isi impun vointa si nunta are loc, dar urmarile sunt surprinzatoare pentru ei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: