Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Can’t Hardly Wait – Viață de liceu (1998)

Urmărește filmul Can’t Hardly Wait – Viață de liceu (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Comedie, Romantic . Filmul online Can’t Hardly Wait – Viață de liceu (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 91

Categoria: 1998, Comedie, Romantic

Regizor: Harry Elfont , Deborah Kaplan

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Deborah Kaplan , Harry Elfont

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:31

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare MTV Movie + TV Awards,1 nominalizare Young Artist Awards

IMDb: 6.5

Petrecerea de final de liceu este pretextul ideal pentru niște absolvenți să caute dragostea. În cinstea absolvirii lor, un grup de adolescenți începe o petrecere lungă de o noapte, în timp ce ultimele bârfe spun că frumoasa clasei a fost părăsită de iubitul său. Atunci când băiatul timid care o place de ani buni încearcă să facă o mișcare, pașii greșiți și petrecăreții dezlănțuiți îi stau în cale.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: