Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Central Station (Central do Brasil) – Gara centrală (1998)

Urmărește filmul Central Station (Central do Brasil) – Gara centrală (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Dramă . Filmul online Central Station (Central do Brasil) – Gara centrală (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 94

Categoria: 1998, Dramă

Regizor: Walter Salles

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Marcos Bernstein , João Emanuel Carneiro , Walter Salles

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:23

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Oscar,1 premiu BAFTA,1 nominalizare Amanda Awards,1 premiu Silver Condor,3 premii Berlin International Film Festival,1 nominalizare César Awards,1 premiu si 1 nominalizare Globul de Aur + alte premii si nominalizari

IMDb: 8.0

Dora este o femeie singură: nu are soț, nu are copii, nu are nici măcar un câine. E bătrână și săracă. Pentru câțiva bănuți, scrie zilnic în gară scrisori celor care nu știu să scrie și să citească, dar pe care nu le trimite niciodată la destinație. În urma unui accident, una dintre clientele sale moare, iar băiețelul acesteia – Josue – se atașează de Dora cu disperare, ca de ultima lui speranță. Ce doi pornesc într-o lungă călătorie de-a lungul țării, în căutarea tatălui lui Josue, pe care acesta nu l-a cunoscut niciodată, prilej pentru Dora de a învăța, la bătrânețe, cât de greu, dar și minunat este să existe în viață cineva care să aibă nevoie de ea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: