Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

Profit every 10 minutes!

Dark City – Orașul întunecat (1998)

Urmărește filmul Dark City – Orașul întunecat (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Fantastic, Mister, SF . Filmul online Dark City – Orașul întunecat (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 143

Categoria: 1998, Fantastic, Mister, SF

Regizor: Alex Proyas

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Alex Proyas , Lem Dobbs , David S. Goyer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 6 Nominalizari Saturn Award,1 premiu Silver Scream,1 premiu Bram Stoker,2 premii si 3 nominalizari Fangoria Chainsaw,1 premiu FCCA Award,1 nominalizare Hugo Awards,3 premii si 6 nominalizari OFTA Film Award + alte premii

IMDb: 7,6

Despărțit de soția sa Emma (Jennifer Connelly), amnezicul John Murdoch (Rufus Sewell) se trezește într-o dimineață, singur, într-o cadă plină de gheață dintr-o cameră sordidă de hotel, alături de cadavrul unei femei necunoscute. Imediat după aceea află cu stupefacție că este considerat vinovat pentru moartea femeii și căutat pentru o serie de alte crime odioase. Neputându-și aminti dacă într-adevăr a comis sau nu aceste orori, Murdoch va atrage atenția excentricului psihiatru Schreber și a ciudatului detectiv Frank Bumstead (William Hurt). În tentativa de a-și proba nevinovăția și de a rezolva enigma dublei sale identități, Murdoch se lasă atras într-un carusel halucinant de experiențe paranormale. Astfel, el va intra în legătură cu niște entități cunoscute sub numele de The Strangers care posedă o memorie colectivă prin care pot schimba realitatea fizică. The Strangers pot crea așa numitele cute ale timpului, manipulând conștiințe și destine. Murdoch nu va ceda și sondându-și subconștientul își va recupera memoria. Imediat îl vor năpădi amintirile din copilăria sa neobișnuită, dragostea regasită pentru Emma și revelația dezlegării crimelor de care era învinuit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: