Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

Desperate Measures – Măsuri disperate (1998)

Urmărește filmul Desperate Measures – Măsuri disperate (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Acţiune, Crimă, Dramă . Filmul online Desperate Measures – Măsuri disperate (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 136

Categoria: 1998, Acţiune, Crimă, Dramă

Regizor: Barbet Schroeder

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: David Klass

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:52

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare ALMA Awards

IMDb: 6,1

Regizat de un expert in arta thriller-urilor, Barbet Schroeder, filmul Masuri disperate are un ritm nebunesc alimentat de o intriga originala, rasturnari spectaculoase de situatie si de o distributie in care exceleaza doi mari actori – Andy Garcia si Michael Keaton. Politistul Frank Conner (Andy Garcia) al carui fiu bolnav de cancer are nevoie urgenta de un transplant de maduva, gaseste donatorul perfect in persoana lui Peter McCabe, un condamnat pe viata pentru crima (Michael Keaton), un tip extrem de periculos inzestrat cu un sarm malefic. In spital, detinutul scapa de sub escorta si orasul San Francisco intra in alerta de gradul zero. Stiind ca nu va fi ucis, deoarece pentru transplant este nevoie de el viu si nevatamat, sociopatul McCabe isi arata, odata ajuns in libertate, adevarata sa fata. Pentru ca viata copilului sau depinde de viata ucigasului, Conner este prins la mijloc intre dragostea pentru fiul sau si datoria de politist. El va face insa tot ce-i sta in putinta pentru a-l prinde viu pe McCabe spre nemultumirea superiorilor sai. Scenele cu Garcia si Keaton fata in fata fac toti banii, disperarea tatalui fiind intr-un contrapunct tulburator cu extraordinarul cinism al criminalului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: