Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Holy Man – Picat din cer (1998)

Urmărește filmul Holy Man – Picat din cer (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1998, Comedie, Dramă . Filmul online Holy Man – Picat din cer (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 170

Categoria: 1998, Comedie, Dramă

Regizor: Stephen Herek

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: Tom Schulman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:43

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 Nominalizare Golden Trailer Awards

IMDb: 4.9

Un guru lipsit de prejudecăți, G, e gata să dea o mână de ajutor unui realizator de emisiuni de vânzări prin televiziune fără succes. Pentru că nu știe ce înseamnă reclama de televiziune în lumea agitată și grăbită de azi, G spune în fața tuturor purul adevar despre ciudatele lucruri pe care le prezintă. Echipa de realizatori crede că emisiunea va fi desființată. Dar, sătui de minciuni, cei ce-l privesc pe G nu se mai simt păcăliți, capătă încredere în el și cumpără fără ezitare tot ceea ce prezintă el. G devine celebru, are succes, dar trebuie să se întoarcă de unde a venit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: