Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Practical Magic – Ce vrăji mai fac fetele (1998)

Urmărește filmul Practical Magic – Ce vrăji mai fac fetele (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Comedie, Fantastic, Romantic . Filmul online Practical Magic – Ce vrăji mai fac fetele (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 170

Categoria: 1998, Comedie, Fantastic, Romantic

Regizor: Griffin Dunne

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Alice Hoffman , Robin Swicord , Akiva Goldsman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare American Comedy Awards,1 premiu si 3 nominalizari Blockbuster Entertainment Awards,2 nominalizari Young Artist Award

IMDb: 6,3

Sally (Sandra Bullock) și Gillian (Nicole Kidman) Owens au știut dintotdeauna că sunt diferite de toți ceilalți copii de vârsta lor. După moartea părinților, cele două surori au fost crescute de mătușile lor Frances și Jet (Stockard Channing și Dianne Wiest) într-o casă în care ciudățeniile deveniseră ceva obișnuit și nimic din ce se întâmpla nu era normal. Ani în șir, Sally și Gillian au mâncat ciocolată la micul dejun și, nefiind obligate să se culce seara devreme, au studiat cărți de magie albă și s-au inițiat în această artă. Însă aceste practici oculte au și ele prețul lor: toți bărbații de care ele se îndrăgostesc sunt condamnați la moarte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: