Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998)

Urmărește filmul The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Documentar, Război . Filmul online The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 155

Categoria: 1998, Documentar, Război

Regizor: James Moll

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: James Moll

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:20

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu Oscar,1 nominalizare American Cinema Editors,1 nominalizare Awards Circuit Community Awards,1 nominalizare OFTA Film Award

IMDb: 7,8

Vizioneaza filmul The Last Days – Ultimele zile de teroare (1998) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Oct. 23, 1998. Genurile acestui film online sunt: Documentar, Dramă, Istoric, Război.
Acest documentar premiat cu Oscar rememorează poveștile sfâșietoare a cinci evrei maghiari care au îndurat ororile Holocaustului și ale regimului lui Hitler.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: