Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998)

Urmărește filmul The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Acţiune, Aventuri, Dramă . Filmul online The Man in the Iron Mask – Omul cu masca de fier (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 120

Categoria: 1998, Acţiune, Aventuri, Dramă

Regizor: Randall Wallace

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Alexandre Dumas , Randall Wallace

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:12:15

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu ASCAP Award,1 premiu Bogey Award,1 nominalizare CDG Award,1 nominalizare European Film Awards,1 nominalizare FMCJ Award,1 premiu Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award

IMDb: 6,5

Anul 1662. In timp ce parizienii se lupta cu saracia si foametea, tiranul Louis XIV risipeste averea regatului in razboaie inutile si hartuieste tinerele consoarte ale supusilor sai. Din vechea garda, care l-a slujit cu credinta pe regele Louis XIII, doar D’Artagnan a ramas fidel lui Louis XIV. Athos, Porthos si Aramis, camarazii de arme ai lui D’Artagnan si prietenii lui de-o viata, s-au retas de mult in viata civila.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: