Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Prince of Egypt – Prințul Egiptului (1998)

Urmărește filmul The Prince of Egypt – Prințul Egiptului (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Animaţie, Aventuri, Dramă . Filmul online The Prince of Egypt – Prințul Egiptului (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 310

Categoria: 1998, Animaţie, Aventuri, Dramă

Regizor: Brenda Chapman, Steve Hickner

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Philip LaZebnik, Nicholas Meyer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:11

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Oscar,2 nominalizari Globul de Aur,2 nominalizari Saturn Award,5 nominalizari Annie Awards,1 premiu ASCAP Award,1 nominalizare Blockbuster Entertainment,2 nominalizari Grammy + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.1

Intr-o zi, Faraonul Seti porunceste ca toti nou nascutii evrei sa fie inecati. O mama disperata isi pune pruncul intr-un cosulet si il lasa in apele unui rau sperand ca soarta va fi mai blanda cu el decat hainul conducator. Micutul este gasit de regina si Moise, asa cum l-a botezat, este crescut ca fratele mostenitorului tronului, Ramses. Cei doi frati cresc in belsug si fericire pana cand, intr-o zi, Moise afla ca el a fost adoptat. Mai mult, el isi da seama de nefericirea celor din regatul pe care fratele sau urmeaza sa-l mosteneasca si sa-l conduca. Moise fuge din orasul cuprins de disperare. Dumnezeu ii apare lui Moise si ii da misiunea de a elibera poporul evreu si sa-l conduca intr-o tara unde curg miere si lapte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: