Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The X Files – Dosarele X: Înfruntă Viitorul (1998)

Urmărește filmul The X Files – Dosarele X: Înfruntă Viitorul (1998) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1998, Mister, SF, Thriller . Filmul online The X Files – Dosarele X: Înfruntă Viitorul (1998) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 83

Categoria: 1998, Mister, SF, Thriller

Regizor: Rob Bowman

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Chris Carter , Frank Spotnitz

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:41

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

Agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully au misiunea de a rezolva un caz special legat de distrugerea unei clădiri federale din Dallas, care se soldează cu moartea unui copil și a patru pompieri. La fel ca și în serialul cu același nume, X-Files filmul are în prim-plan o misiune greu de îndeplinit, aproape imposibil de elucidat și cu foarte puține indicii de urmat. Obișnuiti cu situațiile limită și împrejurările riscante, Mulder și Scully sunt implicați de data aceasta într-o problemă a întregii omeniri, una reală de secol XXI, în care inamici nu le sunt personajele supranaturale sau extratereștri, ci Guvernul American și teroriștii. Cu riscul de a-și pierde carierele în FBI, cei doi agenți trebuie să invingă un virus mortal care poate ucide întreaga umanitate într-un timp foare scurt.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: