Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Bowfinger (1999)

Urmărește filmul Bowfinger (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Comedie . Filmul online Bowfinger (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 86

Categoria: 1999, Comedie

Regizor: Frank Oz

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Steve Martin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:49

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Black Reel,2 nominalizari Blockbuster Entertainment Award,1 nominalizare Artios Award,1 nominalizare Satellite Awards,1 nominalizare Teen Choice Awards

IMDb: 6,4

Aflat în pragul falimentului, Boby Bowfinger (Steve Martin) nu renunță la visul lui de a deveni regizor și producător de film, deși știe foarte puține despre meseriile în cauză. Aflat, de asemenea, în pragul disperării, Bowfinger decide că, dacă vrea faimă și bani, trebuie să acționeze „acum ori niciodată”. Pentru a-și atinge scopul, își formează echipa din câțiva disperați ca și el, numai că ei chiar cred că Bowfinger e marea lor șansă. Cu ajutorul lor, Bowfinger pune la cale un plan ingenios pentru a-l păcăli pe Kit Ramsay (Eddie Murphy), un star în vogă de la Hollywood, să joace în filmul lui cu buget ultra-redus. Astfel, Ramsay are rolul principal într-un film în care nu știe că joacă. Bowfinger și echipa lui îl urmăresc pe străzile L.A-lui, întinzându-i capcane, implicându-l în scene de care el habar n-are, aruncându-i replici care îl derutează și, în cele din urmă, făcându-i viața un coșmar.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: