Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Excellent Cadavers - Falcone (1999)

Urmărește filmul Excellent Cadavers - Falcone (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online Excellent Cadavers - Falcone (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 173

Categoria: 1999, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Ricky Tognazzi

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Alexander Stille , Peter Pruce

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.6

Filmul are la baza razboiul politic pornit impotriva Mafiei siciliene la sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90. Chazz Palminteri joaca rolul lui Giovanni Falcone, un acuzator care foloseste tot felul de metode pentru a-i prinde pe mafioti. In aceasta misiune el este ajutat chiar de un fost mafiot (Murray Abraham) care a decis sa colaboreze dupa ce fiii lui au fost ucisi. Cu ajutorul lui politia a reusit sa emita peste trei sute de mandate de arestare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: