Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

EXistenZ (1999)

Urmărește filmul EXistenZ (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Horror, SF, Thriller . Filmul online EXistenZ (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 111

Categoria: 1999, Horror, SF, Thriller

Regizor: David Cronenberg

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: David Cronenberg

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:09

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu Silver Scream,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare Top 10 Film Award,5 premii Chainsaw Award,1 premiu si 2 nominalizari Genie Awards + alte premii si nominalizari

IMDb: 6.8

Allegra Geller, cea mai buna creatoare de jocuri din lume, testeaza noul joc virtual, eXistenZ, in cadrul unui focus grup. De cum incepe jocul, ea este atacata de un asasin fanatic ce foloseste o bizara arma organica. Allegra reuseste sa fuga cu un tanar trainer de la marketing, Ted Pikul, care devine bodyguard-ul ei. Din nefericire, teaca ei, un dispozitiv organic ce continea singura copie a jocului, este deteriorata. Evenimentele ii conduc printr-o multime de aventuri ciudate unde realitatea si actiunile lor sunt imposibil de determinat nici macar din perspectiva jocului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: