Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999)

Urmărește filmul Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Dramă, Mister, Thriller . Filmul online Eyes Wide Shut – Cu ochii larg închiși (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 64

Categoria: 1999, Dramă, Mister, Thriller

Regizor: Stanley Kubrick

Data Adaugari: 09/06/2021

Scenariști: Stanley Kubrick , Frederic Raphael , Arthur Schnitzler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:38:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu si 2 nominalizari Blockbuster Entertainment,1 premiu Top 10 Film Award,3 nominalizari CFCA Award,1 nominalizare Globul de Aur,6 nominalizari OFTA Film Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7,4

Cruise. Kidman. Kubrick. Trei nume care au asigurat în 1999 suspansul, succesul și speculațiile celui mai controversat film al ultimilor zece ani – Eyes Wide Shut. Interesul enorm stârnit în urmă cu trei ani de la premiera acestui film a fost alimentat de multiple cauze. Pe lângă conținutul peliculei care abundă într-o disecare artistică și deloc gratuită a sexualității și a stilului voyeuristic de mânuire a camerei, Eyes Wide Shut a fost învăluit într-un mister total până la prima proiecție într-un cinematograf. Kubrick a dispus casei de producție Warner Bros să nu permită departamentului de promovare și marketing să divulge niciun amănunt referitor la film, sporind astfel enigma. Distribuirea lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman în rolurile principale – la vremea aceea împreună și formând cel mai sexy și pasional cuplu de la Hollywood – a contribuit din plin la mirajul acestei pelicule. Mai mult, moartea neașteptată a creatorului Kubrik, cu doar câteva săptămâni înainte de premieră, a transformat Eyes Wide Shut într-un film cult, încă înainte de a rula în cinematografe și într-un testament artistic, adulat de unii, hulit de alții, al unuia dintre cei mai mari regizori din istoria filmului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: