Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

For Love of the Game – Ultimul joc (1999)

Urmărește filmul For Love of the Game – Ultimul joc (1999) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1999, Dramă, Romantic, Sport . Filmul online For Love of the Game – Ultimul joc (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 130

Categoria: 1999, Dramă, Romantic, Sport

Regizor: Sam Raimi

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Michael Shaara , Dana Stevens

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:17:47

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Blockbuster Entertainment,1 nominalizare Golden Reel Award,1 nominalizare Razzie Award,1 nominalizare Stinker Award,2 nominalizari Young Artist Award,1 nominalizare YoungStar Award

IMDb: 6,6

Un jucător de baseball îmbătrânit, cu un viitor nesigur pe teren, se află deodată în fața posibilității de a atinge cea mai mare realizare: jocul perfect.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: